HomeContact
Solyne

Ervaringen

Bemiddelen is mensenwerk. Daarom vroegen we een paar Solyners zelf om hun ervaringen met ons te beschrijven. Tenslotte zijn zij onze visitekaartjes.

Ron Bakker:

'Solyne heeft ervoor gezorgd dat ik na een korte periode langs de zijlijn te hebben gestaan weer met volle moed aan de slag kon gaan. Zij hebben mijn capaciteiten en de vraag van HTM weten te koppelen waardoor een unieke match is ontstaan.
Mijn detacheringsopdracht als Specialist Spoorbeveiligingssystemen is uitgebreid en rijkt nu ver buiten dit specialistische veld. In samenwerking met verschillende partijen pakken we de landelijke wisselproblematiek aan. Solyne staat zo aan de wieg van de oplossing van dit landelijke probleem en zal er mede toe bijdragen dat de trein/tramreiziger sneller op de plaats van bestemming zal aankomen.'

Thomas Burkels:

‘Na mijn studie civiele techniek wilde ik door middel van detachering zo breed mogelijk werkervaring opdoen. Toen mijn eerste werkgever failliet ging, kwam Solyne in beeld. Al na een paar gesprekken werd me een vast contract aangeboden. Een unicum in deze tijd, en een bijzonder teken van vertrouwen. Momenteel ben ik gedetacheerd bij GVB Amsterdam als projectleider voor metrogerelateerde werkzaamheden.
Ook na die soepele start heb ik gemerkt dat Solyne niet zomaar een detacheerder is. Ik krijg volop de kans om mijn persoonlijke vaardigheden te ontwikkelen. En nadat ik had aangegeven moeite te hebben met bepaalde werksituaties, zijn ze daar bij Solyne actief mee aan de slag gegaan. Samen met mij, en op een heel positieve en prettige manier. Dat onderscheidt ze echt van andere werkgevers.’

Peter van Baalen:

‘Plezier hebben in je werk, dat vinden ze bij Solyne echt belangrijk. Dat zorgde voor de eerste klik. En in de twee jaar die ik er nu werk, is er ook veel aandacht geweest voor mijn persoonlijke ontwikkeling. Solyne heeft me geholpen bij het vinden van uitdagend werk, maar me ook de kans gegeven te groeien. Nu werk ik met veel genoegen als projectleider Civiel bij een van de Amsterdamse stadsdelen.’

Casper de Moel:

Wat vooral bijzonder is dat ze in je geloven, ongeacht je leeftijd of capaciteiten. Het aanbod varieert van “Zeer Specialistische Opdrachten” tot de wat meer “Generale Uitdagingen”. Solyne blijft net zo lang zoeken totdat er een klik is tussen de kandidaat en een werkgever.
Bovendien heeft Solyne een zeer uitgestrekt netwerk van potentiële werkgevers, wat zich niet beperkt tot alleen de randstad, maar ook ver daarbuiten. Verder zijn de consultants bij Solyne constant scherp en “To The Point”. Voor ieder gesprek met een potentiele werkgever is er altijd een nauwkeurige voorbereiding op kantoor, met name om van zg. “Weak Points” “Selling Points” te maken. Het “No Nonsens” karakter spreekt mij erg aan. Op deze manier zijn ze onderscheidend van hun concurrenten.

Bas van Jaarsveld:

Opdracht: adviseur Projectbeheersing bij Rijkswaterstaat West-Nederland Noord
Het dienstverband bij Solyne bestaat naast mijn dagelijkse opdracht bij Rijkswaterstaat ook uit een actief intern traineeship. Mijn eigen ontwikkeling staat hierbij centraal en ik kan aangeven waarin ik mijzelf verder wil ontwikkelen. Samen met Solyne is een strategie uitgestippeld om mijn ambitie te verwezenlijken. Graag zou ik me verder ontwikkelen in het contractmanagement , zoals het werken met geïntegreerde contracten.
Solyne en ik zijn samen op zoek gegaan naar passende aanvulling. De marktkennis van Solyne helpt hierbij enorm. Zo heb ik de afgelopen 2 jaar verschillende cursussen gevolgd als: - UAV / - Systems Engineering / - Aanbesteden van werken (traditioneel en EMVI). Met het volgen van deze cursussen wordt optimaal ingespeeld op de ambitie van de kandidaat, alsmede op de kans van de kandidaat op de markt.

verder op deze site

solyne verbindt