Groeien bij Solyne


Solyne bemiddelt in zowel mooie projecten als vaste banen. We beginnen bij het inventariseren van je kennis, kunde en dromen. Waar ben je goed in, wat zijn je plannen? Vervolgens kijken we met opdrachtgevers uit ons netwerk naar de mogelijkheden. En zien we een match, dan maken we die. Eenmaal gestart bij Solyne kun je rekenen op begeleiding waar je wat aan hebt. Of het nu gaat om vakinhoudelijke trainingen, coaching of persoonlijke ontwikkeling: we zorgen er samen voor dat er geen kansen blijven liggen.

Wij vinden samen de (starters)baan van je dromen. Kijk op onze vacature pagina voor ons brede aanbod aan vacatures binnen opebare ruimte en industrie. Zit hier jouw droombaan er (nog) niet bij? Stuur ons dan jouw gegevens via een open sollicitatie. Uiteraard kun je ons ook bereiken via 020 - 758 31 75 of e-mail

Solyne technical traineeship

Jong talent is goud waard voor een organisatie die zijn blik op de toekomst richt. Daarom heeft Solyne een speciaal programma in het leven geroepen dat nieuwkomers op de arbeidsmarkt een stevige basis geeft: het Solyne Technical Traineeship. Daarmee leiden we talentvolle HBO’ers en WO’ers direct na hun studie op tot de managers en specialisten van de toekomst. De ‘studenten’ zitten niet de hele dag met hun neus in de boeken, maar combineren het theoretische leerproces met het werk in de praktijk. Als trainee krijg je de kans om in die periode bij drie verschillende opdrachtgevers ervaring op te doen, waardoor je blikveld flink wordt vergroot. 

Meer informatie over de Technical traineeship

Zij gingen je voor

Bemiddelen is mensenwerk. Daarom vroegen we een paar Solyners zelf om hun ervaringen met ons te beschrijven. Tenslotte zijn zij onze visitekaartjes.

'Ik heb Solyne eerder vanuit een opdrachtgevers rol leren kennen waarbij ze steeds de juiste mensen voor de aanvraag wisten voor te stellen. Vanuit deze ervaring heb ik inmiddels zelf een beroep gedaan op hun expertise. Dankzij Solyne heb ik een hele leuke en uitdagende baan bij Stedin hoogspanning gevonden. Wat me opvalt is dat Solyne ondanks een steeds groter wordend netwerk van klanten en interimmers nog steeds de menselijke maat hanteert. Voorafgaand aan een zoektocht naar een nieuwe baan wordt uitgebreid doorgesproken waar de interesses en mogelijkheden liggen. Prettige sparringpartner!'

Peter van Barneveld Stedin hoogspanning

Na weer een aantal jaar gewerkt te hebben als projectleider bij een aannemer en als adviseur openbare ruimte bij een middelgrote gemeente was ik op zoek naar een nieuwe uitdaging bij een G4 gemeente met interessante projecten. Deze vond Solyne voor mij bij de gemeente Den Haag waar ik als ontwerper openbare ruimte op het ingenieurs bureau aan de slag kon. Voordeel van Solyne is hun grote netwerk in de randstad waardoor er snel passend werk was gevonden. Den Haag is net als andere steden op dit moment weer volop aan het groeien, ook voornamelijk de hoogte in. Dit geeft extra druk op de openbare ruimte, voor mij als ontwerper dus weer een extra uitdaging!

Martien Kuipers Ontwerper

'Bij RoyalHaskoning DHV werk ik als contractadviseur, in de eerste periode gedetacheerd via Solyne. Solyne is wat mij betreft geen standaard bureau. Solyne heeft mij een keurige overeenkomst aangeboden en heeft zich hier precies aangehouden waardoor er gedurende de gehele detacheringsperiode voor mij geen verrassingen zijn geweest. Eigen initiateven om te ontwikkelen worden door Solyne uitvoerig besproken en vertaald naar een concrete aanpak die interessant is voor alle partijen, dit heeft mij een duidelijke stap verder gebracht.'

Youri Gerritse Contractadviseur
Neem contact met ons op

We helpen je graag verder

Solyne is een projectbureau voor professionals. Wij verbinden experts en opdrachtgevers in diverse vakgebieden binnen de openbare ruimte en Industrie. Bekijk de vacatures, of geloof je dat we in de toekomst iets voor je kunnen betekenen? Neem dan contact op of stuur een open sollicitatie!

Neem contact op Open sollicitatie