Wij zijn Solyne


Als onderdeel van Continu Professionals is Solyne een projectbureau voor professionals. Wij verbinden experts en opdrachtgevers in diverse vakgebieden binnen de openbare ruimte.

Alles dat wij als Solyne doen, staat in het licht van onze kernwaarden: betrouwbaarheid, ondernemerschap, persoonlijke betrokkenheid en wijsheid door ervaring. Deze waarden bepalen wie wij zijn en vormen de leidraad van onze werkzaamheden. Wij willen de partij zijn van wie iedereen zegt: daar zit je goed. Wij zien het als onze taak om dit ook voor onze klanten te realiseren. Dit doen we, al sinds de oprichting in 2009, door constant de juiste combinatie te maken tussen talent en behoefte, waardoor iedereen verder komt. Aan bijna tien jaar van succesvol bemiddelen hebben wij een schat aan waardevolle relaties opgebouwd met zowel opdrachtgevers als medewerkers.

Vind je een vacature, of geloof je dat we in de toekomst iets voor je kunnen betekenen? Doe een open sollicitatie

Openbare ruimte

We mogen ons als Nederlanders gelukkig prijzen met een hoogwaardige infrastructuur - zelfs een van de beste ter wereld. Dit hebben we te danken aan de vele technische professionals die werkzaam zijn in de bouwkunde, civiele techniek, elektrotechniek, werktuigbouwkunde, verkeerskunde, milieukunde, ruimtelijke ordening en planologie. Lees meer

Ga naar de vacatures openbare ruimte

Benieuwd hoe we jou verder kunnen helpen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact met ons op