HomeContact
Solyne
Recente vacatures
inVertrouwelijk
inVertrouwelijk
inRegio Noord-Holland
inRegio Noord-Holland
inNoord-Holland
inLandelijk
inNoord-Holland
inNoord-Holland
inNoord-Holland / Zuid-Holland

DIT DOEN WE

Solyne is een projectbureau voor professionals. Wij verbinden experts en opdrachtgevers in diverse vakgebieden binnen de openbare ruimte en Industrie. Vind je een vacature, of geloof je dat we in de toekomst iets voor je kunnen betekenen? Schrijf je in.

Solyne - Openbare ruimte

Nederland staat bekend om een hoogwaardige infrastructuur die de openbare ruimte ontsluit. Technische professionals in de bouwkunde, civiele techniek, elektrotechniek, werktuigbouwkunde, verkeerskunde, milieukunde, cultuurtechniek, ruimtelijke ordening en planologie werken hieraan. Nieuwe technologieën dragen bij aan het oplossen van vraagstukken binnen deze disciplines. Lees meer...

Ga naar de vacatures van Solyne - Openbare ruimte

Solyne - Industrie

De industrie in Nederland is hoogstaand. Het toepassen van nieuwe technologieën en het ontwikkelen van producten is van essentiële betekenis om dat te blijven. Dit geldt voor de Ingenieursbureaus, Industriële installatietechniek, Scheepsbouw, Apparaten- en Machinebouw, Energy, en de Procesindustrie binnen de Food, Pharma & Chemie. Daar draag je als specialist, engineer, supervisor of projectmanager aan bij.

Ga naar de vacatures van Solyne - industrie

verder op deze site

solyne verbindt