Zo werken we


Wij maken liever één goede match, dan tien min-of-meer matches. Daar zijn we goed in doordat we de markt kennen als onze broekzak en niet zomaar genoegen nemen in het contact met onze kandidaten. We zorgen ervoor dat we écht weten wie we voor ons hebben, zodat we zeker weten dat we recht doen aan je kwaliteiten. Zijn we er eenmaal van overtuigd dat we de juiste baan of het juiste project voor je hebben, dan doen we er alles aan om de vonk te laten overslaan. We werken samen aan een presentatie die staat. En ook als de match gemaakt is, blijven we meedenken en coachen. Solyne is een volwaardige werkgever voor hoogopgeleide technische professionals in loondienst, en een zorgvuldige opdrachtgever voor zelfstandigen.

Loondienst

In loondienst bij Solyne betekent een contract voor bepaalde of onbepaalde tijd. Je werkt voor en bij de opdrachtgever, maar Solyne is je werkgever.

Zelfstandige

Als zelfstandige sluit je met Solyne een door de belastingdienst goedgekeurde modelovereenkomst. Solyne treedt op als intermediair en huurt je in voor een project bij een van haar opdrachtgevers. Je gemaakte uren factureer je aan Solyne.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

  • In al onze relaties, en binnen onze volledige bedrijfsvoering, streven we duurzaamheid na.
  • De mens staat centraal bij Solyne. We werken dan ook oprecht mensgericht en geloven dat we daarin onderscheidend zijn.
  • Solyne staat voor kwaliteit. We streven altijd en in alle opzichten naar een perfecte dienstverlening.
  • Geen business zonder communicatie. Je kunt altijd binnen 24 uur een reactie verwachten.
  • Doelen realiseren we samen met onze opdrachtgevers en technisch specialisten.
  • We zijn inventief. Ook als er geen oplossing voorhanden is, vinden we er een.
Het grootste aanbod van Nederland

Ons team

We helpen je graag verder

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Wij verbinden experts en opdrachtgevers in diverse vakgebieden binnen de Openbare ruimte. Vind je een vacature, of geloof je dat we in de toekomst iets voor je kunnen betekenen? 

Neem contact op Vind je adviseurs