Login
Close
Inloggen

Boy Smits van Oyen

Boy  Smits van Oyen
Naam: Boy Smits van Oyen
E-mail: boy@solyne.nl

Aan het woord:

Boy Smits van Oyen, Sales Consultant:

Tijdens mijn studie aan de Hotelschool, verschillende stages in het buitenland en reizen in Latijns Amerika, heb ik altijd een grote interesse gehad in waarom mensen doen zoals zij doen. Ik vind het een uitdaging om verschillende mensen te begrijpen. De rode draad van mijn studie is service verlenen, bij Solyne kan ik als Accountmanager deze interesses samen laten komen door kandidaten te verbinden aan opdrachtgevers. De juiste mensen bemiddelen op de juiste plek, vergt aandacht en betrokkenheid voor zowel kandidaten als voor opdrachtgevers. Het lijkt mij een mooie uitdaging om dit keer op keer goed in te schatten. Zodat opdrachtgevers zich kunnen focussen op haar core business en kandidaten met plezier naar hun werk gaan.
Tijdens mijn verschillende banen in de horeca kreeg ik altijd veel energie van het ombuigen van een negatieve ervaring naar een positieve; een boze gast uiteindelijk meer dan tevreden weg zien lopen. Dat is waar ik blij van word en ik denk dat deze eigenschap goed van pas komt voor het aangaan en behouden van relaties.

In mijn rol als Accountmanager wil ik zowel persoonlijk als professioneel mijzelf ontwikkelen. Omdat Solyne de ambitie heeft om te groeien, zie ik het als een uitdaging om een substantiële bijdrage te leveren aan deze ambitie.

Widget:

Copyright © 2021 Solyne   |  Sitemap   |  Disclaimer   |  Privacy statement   |  Algemene voorwaarden   |  Zoek op categorie