Login
Close
Inloggen

Pim Bijl

Pim  Bijl
Naam: Pim Bijl
E-mail: pim@solyne.nl

Aan het woord:

Pim Bijl, HR Manager:

“Na mijn opleiding Human Resource Management koos ik voor Solyne vanwege de inspirerende werkomgeving en de kans om mijzelf als jonge professional in een hoog tempo te ontwikkelen. Ik begon dit avontuur als Recruiter en heb in deze rol veel geleerd over de technische arbeidsbemiddeling. Nu, ruim twee jaar later draag ik vanuit mijn rol als HR-manager bij aan de verdere ontwikkeling van onze interne organisatie.

Solyne is een buitengewoon ambitieus bedrijf. De gewone dingen buitengewoon goed willen doen maakt dat we de lat altijd hoog leggen voor onszelf. Dit geldt voor onze dienstverlening naar opdrachtgevers en kandidaten maar ook voor het investeren in ons Human Capital. We geloven dat het succes van onze organisatie voor 100 procent afhankelijk is van onze mensen. Daarom stellen we alles in het werk om het juiste talent, dat past binnen ons DNA, te binden en te boeien.

Wat werken bij Solyne extra mooi maakt, is dat er naast die ambitieuze cultuur ook een leuke, collegiale sfeer heerst. We leren van elkaar en gunnen elkaar succes. Samen werken we met passie en gedrevenheid aan het realiseren van onze missie.”
Copyright © 2020 Solyne   |  Sitemap   |  Disclaimer   |  Privacy statement   |  Algemene voorwaarden   |  Zoek op categorie