Login
Close
Inloggen

Sterre Booij

Sterre  Booij
Naam: Sterre Booij

Aan het woord:

Sterre Booij, Sales Consultant:

"In september 2018 heb ik mijn studie Food Commerce and Technology afgerond, waarbinnen ik mij heb gespecialiseerd in de technologie. Al tijdens mijn studie kwam ik erachter dat ik ook graag in contact sta met mensen. Hierdoor heb ik mij naast de technische vakken verdiept in commercie. Na mijn studie kwam Solyne op mijn pad en sloot perfect aan bij mijn technische achtergrond en commerciële drijfveren.
Solyne biedt de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen waarin je omringd bent door ambitieuze collega's. Het voelde daarom als een juiste stap. Het vinden van de juiste oplossing voor zowel de medewerker als opdrachtgever geeft mij de energie om net dat stapje extra te geven!

Binnen mijn functie als sales consultant focus ik mij op het vakgebied Elektrotechniek. Ik streef langdurige relaties na en bereik dit door goed naar zowel de kandidaat als opdrachtgever te luisteren.
Door mijn positiviteit en energie wil ik zowel met de opdrachtgever als professional een prettige samenwerking aangaan. Ik zie het als een mooie uitdaging om een bijdrage te kunnen leveren aan de ambities van Solyne!"


 

Copyright © 2019 Solyne   |  Sitemap   |  Disclaimer   |  Privacy statement   |  Algemene voorwaarden   |  Zoek op categorie